De Deventer binnenstad

De Deventer binnenstad wordt steeds aantrekkelijker om te wonen, werken, winkelen en uit te gaan. Wij zijn één van de teams die een uitwerkingsplan maken voor een nieuw te ontwikkelen woningbouwlocatie op loopafstand van het stadscentrum.

Voor we de plannen verder uitwerken is het belangrijk voor ons om te weten hoe jij hier wilt wonen en misschien zelfs wilt werken? Welke voorzieningen wens je? Hoe belangrijk is een auto voor je? Zomaar enkele vragen die we je heel graag willen stellen om erachter te komen hoe jij het liefste wilt wonen en leven. Met jouw hulp maken wij een passend plan dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Daarom zijn jouw wensen belangrijk! Meld je aan en ontvang een activeringsmail voor je persoonlijke account. Zodra je je account hebt geactiveerd en bent ingelogd vind je daar de vragenlijst.

Wat zijn jouw woonwensen? Wij horen het graag!

Het plan

Stedelijk wonen in een rustige buurt met een gevarieerd woningaanbod van koop en huur. Van royale stadsvilla’s tot compacte en betaalbare stadswoningen en appartementen. Er is ruimte voor veel verschillende woonvormen. Van individueel wonen tot collectief wonen, waarbij je misschien wel voorzieningen en ruimten wilt delen. Of ga je voor een moderne combinatie van wonen en werken? En wil je een woning met een lesruimte voor yoga of een atelier? Ook bieden we ruimte voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die op deze prachtige plek hun vleugels uit willen slaan en de buurt verder willen versterken. Kortom, er valt straks veel te kiezen.

Locatie

De ontwikkellocatie ligt dichtbij het levendige centrum van Deventer met een ruim aanbod aan winkels, horeca en culturele instellingen. Op slechts 5 minuten lopen ben je in het historische hart. De locatie ligt in de nabijheid van de binnenstad en dichtbij de IJssel. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, trein, bus en fiets en het NS station is op loopafstand.

Jouw mening telt!

Zie jij jezelf wonen of werken op een fantastische plek in Deventer? Om meer te weten te komen over je woonwensen stellen wij het zeer op prijs als je de vragenlijst invult. Dit neemt circa 10 minuten van je tijd in beslag. Meld je vrijblijvend aan en ontvang een activeringsmail voor je persoonlijke account. Zodra je je account hebt geactiveerd en bent ingelogd vind je daar de vragenlijst. Vertel ons jouw woonwensen, dan houden wij je de hoogte van de ontwikkelingen!

  • Persoonsgegevens
  • Woonwensen
  • Registreren

Enquête

Over ons

Trebbe werkt al decennia aan complete, kwalitatief hoogwaardige huisvestingsoplossingen. Van ontwikkeling tot beheer. Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie.

De mening van toekomstige bewoners is daarbij erg belangrijk. Graag willen we daarom meer weten over hoe je wilt wonen/werken en wat je woonvoorkeuren zijn. Wij stellen het zeer op prijs als je de vragenlijst wilt invullen.